Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Bedrijfsinformatie

SharePointHosting.nl is een Nederlandse leverancier van de nieuwste Microsoft SharePoint producten. Er worden zowel gedeelde oplossingen aangeboden als maatwerkoplossingen, die in overleg met de klant zullen worden opgesteld. SharePointHosting.nl streeft ernaar om een kwaliteitsoplossing aan te bieden aan al haar klanten. Sinds 2006 is zij actief in de hostingbranche en heeft daarom een geruime ervaring met de verschillende varianten van Microsoft SharePoint. Deze ervaring komt weer terug in de service en kwaliteit die wordt geleverd bij de producten van SharePointHosting.nl.

SharePointHosting.nl biedt naast de SharePoint producten ook nog een aantal gerelateerde Microsoft producten aan. Als Microsoft partner worden onder andere Microsoft Dynamics CRM 2011 en Microsoft Exchange Server 2010 aangeboden. Deze producten worden zowel los als in combinatie met een SharePoint omgeving aangeboden.

Meedenken met de klant

Meedenken met de klantSharePointHosting.nl staat voor kwaliteit en de service naar de klant toe is daarom ook erg belangrijk. Daarom zijn de medewerkers altijd bereid om met de klant mee te denken, om zo tot de beste oplossing te komen die voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Dit kan zowel op het gedeelde platform van SharePointHosting.nl of voor een maatwerkoplossing met de Microsoft SharePoint Server edities.

Zodra u kiest voor een maatwerkoplossing van SharePointHosting.nl, zal u ook van service worden voorzien bij uw SharePoint omgeving. Door deze service worden alle zorgen over de omgeving weggenomen, omdat deze voor u onderhouden zal worden. U kunt ook altijd terecht met vragen en problemen bij één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen