Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Dynamics CRM combineren met SharePoint hosting

Dynamics CRMMicrosoft Dynamics CRM 2011 is een pakket dat wordt aangeboden door SharePointHosting.nl voor het beheren van uw klanten. Het is een product dat voornamelijk is gericht op sales, marketing en diensten. Waardoor u gemakkelijk verkoopplanningen kunt maken en doelen kunt stellen voor de verkoop van uw producten. Dynamics CRM kan tevens gemakkelijk worden geïntegreerd in Microsoft SharePoint, waardoor het ook als een goede aanvulling op een SharePoint omgeving kan fungeren.

Eenvoudige connecties leggenEr kan snel en eenvoudig een koppeling worden gelegd naar Microsoft Outlook. U kunt dan de gegevens van uw contactpersonen in Outlook overzetten naar Dynamics CRM, waardoor al uw contacten gelijk beschikbaar zijn om te gebruiken. Zo kunnen er leads worden aangegeven en kunnen aan deze leads e-mailberichten worden gekoppeld, om ook de communicatie eenvoudiger te laten verlopen.

Sharepointversie

Uw configuratie

Opslagruimte Korting: per maand
per maand
CRM gebruikers Korting: per maand
per maand
  Basisprijs: per maand
  Gekozen configuratie: per maand
  Totaal: per maand
 

Offerte aanvragen

Microsoft SharePoint Server is een maatoplossing van SharePointHosting.nl. Hier kunt u een offerte voor aanvragen via het offerteformulier en deze zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd in contact komen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Offerte aanvragen

Voordelen van Dynamics CRM

VoordelenMicrosoft Dynamics CRM 2011 zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel uw klanten kunt beheren. Zo kunt u aangeven wat uw verkoopplanning en doelen zijn, waardoor dit uw bedrijfsproces ondersteund. Ook kunnen er leads en kansen worden aangegeven in Dynamics CRM en kunt u uw e-mailberichten hieraan koppelen. Door Dynamics CRM 2011 te gebruiken kunt u uw concurrentiepositie beter bepalen. De kans op succes en slagen zal daardoor flink toenemen. Tevens kunt u de CRM omgeving benaderen op verschillende manieren, omdat ook uw mobiele apparaat wordt ondersteund. Hierdoor kunt u overal bij de gegevens van uw klanten.

CRM voordelen

  • Schaalbaar aantal gebruikers
  • Schaalbare opslag
  • Dagelijkse back-up
  • Eenvoudig contact importeren vanuit Microsoft Outlook
  • Overal is uw omgeving en contacten te bereiken, zolang u beschikt over een internet aansluiting
  • Volledige ondersteuning voor de meeste mobiele telefoons en smartphones

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen