Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Exchange informatie

Exchange InformatieMicrosoft Exchange Server 2010 biedt de klanten van SharePointHosting.nl efficiënte en flexibele communicatiemogelijkheden. Alle e-mailberichten kunnen op één centrale plek worden opgeslagen in uw bedrijfsomgeving, waardoor alle communicatie eenvoudig kan worden gedeeld met al uw medewerkers. Het beheer van uw contacten wordt daarnaast vereenvoudigd en uw e-mail wordt op een goede manier beveiligd. Hierdoor bent u altijd zeker van uw communicatie en heeft u een systeem waarop u kunt vertrouwen. Het is daarom ook een erg flexibel systeem wat overal kan worden benaderd door de uitgebreide mogelijkheden voor mobiel werken.

 

Exchange

Een stabiele omgeving waarop u kunt vertrouwen

Microsoft Exchange Server 2010 kan volledig worden aangepast aan de hand van uw behoeften en kan met uw bedrijfsomgeving mee veranderen. Het werkt goed samen met een bedrijfsomgeving zoals SharePoint, waardoor het een goede aanvulling is op dit product. Exchange zorgt er ook voor dat uw e-mailberichten overal beschikbaar zijn voor uw medewerkers, doordat er gebruik gemaakt kan worden van een goede en herkenbare mobiele interface. Wanneer u voor Exchange kiest van SharePointHosting.nl kiest u voor een betrouwbare optie, omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van kwaliteit apparatuur en software. Hierdoor kunnen veel zorgen u worden ontnomen.

Een kwalitatief hoogstaande oplossing op een voordelige manier

Met Exchange 2010 zijn er een behoorlijk aantal verbeteringen gemaakt in de betrouwbaarheid van de opslag. Hierbij zijn tevens de prestaties verbeterd, waardoor het product van hogere kwaliteit is dan zijn voorganger. Zo is het met Exchange Server 2010 mogelijk geworden om voor een RAID opslag te kiezen, waardoor de kans op dataverlies nog verder verkleind kan worden. Ook is het aantal schrijf en lees acties met 50% verkleind, waardoor de belasting voor de schijven omlaag is gegaan. De slijtage ligt daardoor een stuk lager, wat een betrouwbaarder systeem oplevert.

Mocht er toch een storing worden veroorzaakt door kleine schrijffouten, dan kan Exchange deze storing automatisch herstellen. De getroffen database waardes worden hersteld aan de hand van een databasekopie. Door deze manier van beveiligen kunnen er lagere opslagkosten worden gerealiseerd en gaat de betrouwbaarheid van het systeem omhoog.

Perfecte beveiliging tegen dataverlies

Het belang van e-mailcommunicatie wordt steeds groter en daarom wordt de veiligheid van uw data ook steeds belangrijker. Uitval van deze communicatie kan voor veel problemen zorgen en een hoge beschikbaarheid is daarom essentieel. Dataverlies bij storingen moet daarnaast ook zoveel mogelijk worden beperkt en Microsoft Exchange Server 2010 biedt daar een kwalitatief hoogstaande en voordelige oplossing voor.

Exchange zorgt voor een constante replicatie van de database, waardoor er altijd een kopie van de gegevens aanwezig is. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een automatische failover, wat voor een hogere beschikbaarheid van uw e-mailberichten zorgt. Voor deze automatische failover is geen traditionele clustering noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat Microsoft Exchange Server 2010 een voordelige oplossing is.

Overal en altijd bereikbaar

Door overal en altijd bij Microsoft Exchange Server 2010 te kunnen gaat de productiviteit en de effectiviteit van uw medewerkers omhoog. Het biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot e-mailberichten, voicemail en chatberichten. Zowel met Microsoft Outlook als met Outlook Web Access kan er worden ingelogd om de berichten te bekijken, waardoor u ook toegang kunt krijgen met een mobiel apparaat.

In Microsoft Exchange Server 2010 zijn de voicemail mogelijkheden geïntegreerd. Hierdoor kunt u gebruik maken van de vertrouwde interface van Microsoft om uw voicemail berichten te ontvangen. Doordat dit volledig is geïntegreerd kunnen deze berichten ook binnen komen in uw postvak. Er hoeft hierdoor maar één postvak gebruikt te worden, wat voor een efficiëntere afhandeling van al uw berichten zorgt.

Effectief archiveren en beheren

Elektronische communicatie wordt steeds belangrijker en de archivering van deze informatie is daarom essentieel. Met Microsoft Exchange Server 2010 kunt u nu het archief van de verschillende mailboxen op een centrale plek opslaan. Hierdoor wordt er geen archief bestand op een computer gezet, waardoor de kans op dataverlies klein is. Elke gebruiker krijgt een extra map die als archief fungeert, waardoor ook de zoekfunctionaliteiten kunnen worden behouden. Doordat de archief bestanden nog gewoon toegankelijk zijn kan er makkelijk informatie worden gezocht, zodra dit nodig blijkt te zijn. Microsoft Exchange Server 2010 biedt u deze voordelen, zodat u eenvoudiger en sneller uw elektronische communicatie kunt archiveren.

De eerste stap is een goede beveiliging.

Veel gevoelige bedrijfsinformatie wordt tegenwoordig verstuurd via e-mailberichten. Hierbij gaat het zowel om interne als om externe communicatie en daarom wordt de beveiliging van deze berichten steeds belangrijker. Microsoft Exchange Server 2010 biedt u de mogelijkheid om al uw berichten te beveiligen op één centrale plek. Er zijn verschillende opties mogelijk om dit te realiseren. Zo kunnen de berichten worden onderschept, bewerkt, gecodeerd of geblokkeerd. Op deze manier kan er worden voorkomen, dat er informatie wordt verstuurd die gevoelige informatie bevat. U kunt er ook voor kiezen om deze instellingen aan de gebruiker over te laten, zodat zij zelf de beveiliging van hun e-mail kunnen bepalen.

 

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen