Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Hosted Exchange combineren met SharePoint hosting

Exchange Microsoft Exchange Server 2010 maakt het mogelijk voor de klanten van SharePointHosting.nl om gebruik te maken van een e-mail server in hun bedrijfsomgeving. Hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk uw e-mail op één centrale plek te laten binnen komen, zodat u overal gemakkelijk uw e-mailberichten kunt lezen. Naast de e-mail mogelijkheden van Exchange zijn er ook nog andere functionaliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Er kan onder andere een agenda worden bijgehouden die u kunt delen met meerdere gebruikers, waardoor er nooit afspraken worden vergeten. Net als bij de SharePoint producten is het ook hier mogelijk om aan te geven welke gebruikers bepaalde agenda’s mogen inzien.

Sharepointversie

Uw configuratie

Opslagruimte Korting: per maand
per maand
Exchange gebruikers Korting: per maand
per maand
  Basisprijs: per maand
  Gekozen configuratie: per maand
  Totaal: per maand
 

Offerte aanvragen

Microsoft SharePoint Server is een maatoplossing van SharePointHosting.nl. Hier kunt u een offerte voor aanvragen via het offerteformulier en deze zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd in contact komen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Offerte aanvragen

Voordelen van Microsoft Exchange

VoordelenMicrosoft Exchange Server 2010 biedt veel meer functionaliteiten dan alleen het ontvangen en versturen van e-mailberichten. Zo kunt u gemakkelijk een agenda bijhouden met daarin al uw afspraken. Deze agenda kan vervolgens worden gedeeld met de andere gebruikers op de Exchange server. Hierdoor kunt u gemakkelijk afspraken maken, waar ook andere medewerkers bij moeten zijn. Wie deze afspraken mogen inzien, kunt u volledig zelf instellen. Daarnaast kunnen de contactpersonen ook gemakkelijk worden beheerd, u kunt deze met Exchange allemaal op één centrale plek opslaan.

Exchange voordelen

  • Schaalbaar aantal gebruikers
  • Schaalbare opslag
  • Microsoft Exchange 2011
  • Outlook Anywhere
  • Outlook Web access
  • IMAP / POP3
  • Dagelijkse back-ups
  • Volledige integratie in uw bedrijfsomgeving met Microsoft Exchange
  • Werk in de vertrouwde en gebruikersvriendelijke omgeving van Microsoft
  • Eenvoudig en snel beheren van uw contacten

SharePoint producten

SharepointMicrosoft Exchange Server 2010 kan worden geïntegreerd in alle SharePoint versies die SharePointHosting.nl te bieden heeft. Hierdoor kan uw e-mail nog gemakkelijker worden gekoppeld aan uw bedrijfsomgeving. De bedrijfsomgeving die ontstaat geeft u de kracht om gemakkelijk informatie te delen met uw medewerkers, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Exchange is daarmee een product dat goed aansluit op de SharePoint producten en daarmee ook een echte toevoeging is voor uw bedrijfsprocessen.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen