Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePointHosting.nl online!

Met trots wordt SharePointHosting.nl gepresenteerd, een bedrijf dat volledig is gefocust op het leveren van de verschillende Microsoft SharePoint versies met de daarbij een deskundige support voor alle klanten. Zo kan er SharePoint worden besteld op onze gedeelde omgeving, maar kan er ook worden meegedacht aan een volledig maatoplossing. Doordat veel Microsoft producten geïntegreerd kunnen worden met SharePoint worden ook deze producten aangeboden, zoals Microsoft Exchange en Microsoft Dynamics CRM. Hierdoor kunt u het product kiezen dat het beste op uw situatie aansluit.

Daarnaast is de wijze waarop deze producten worden aangeboden een nieuw concept, omdat u volledig zelf u product kunt samenstellen. Zo kunt u de hoeveelheid opslag, gebruikers en gebruikers van de overige producten selecteren. In onze configurator kunt eerst de gewenste SharePoint versie selecteren, zodat u vervolgens het aantal gebruikers kunt kiezen. Hierbij is het direct mogelijk om ook gebruikers te selecteren voor Dynamics CRM, Microsoft Exchange en om de hoeveelheid opslag te bepalen voor uw omgeving. Zodra u kiest voor SharePoint Server of SharePoint Enterprise kunt u een offerte aanvragen, zodat de oplossing voor u volledig op maat kan worden gemaakt.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen