Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Fijne feestdagen en een succesvol 2016!

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Daarnaast spreken wij de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten!

Eindejaarsactie
Ronald McDonald Kinderfonds
Het kinderfonds krijgt geen subsidie en is zodoende volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Naast onze vaste jaarlijkse bijdrage maken wij dit jaar een extra bedrag over aan dit goede doel!

Next-generation Hosted Desktop!
Lancering eerste kwartaal 2016!
Wij lanceren in 2016 een nieuw product. De Hosted Desktop zorgt ervoor dat er altijd de beschikking is over persoonlijke- en bedrijfsdata. Een flexibele oplossing met de laatste technologieën en de infrastructuur staat in Nederland!

Voordelen:

- Eenvoudig op en afschalen van de gebruikers
- Vaste prijs per maand kwijt per medewerker
- Dagelijkse back-up van uw bedrijfsgegevens
- Goede ondersteuning geboden door onze professionals
- De infrastructuur staat volledig in Nederland
- Uitgevoerd conform de laatste technologieën
- Toegang mogelijk vanaf meerdere apparaten

Continuë verbetering
Indexatie op onze tarieven
Wij werken continue aan verbeteringen in samenwerking met u en onze partners. Om te kunnen blijven investeren in de verbetering van onze diensten, willen wij u op de hoogte stellen van een minimale indexering op onze tarieven (3%). Dit is enkel van toepassing op maatwerkoplossingen die vóór 1 januari 2015 zijn afgenomen.

Vacature: Consultant
Wij zoeken de beheerder die alles kan!
Ben jij dol op ontwikkelingen en uitdagingen? Dan hebben wij een leuke vacature voor een Windows & Linux specialist op ons kantoor in Zevenaar. Ga mee met de nieuwste ontwikkelingen en versterk ons team van consultants!

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen