Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

Nieuwsoverzicht van SharepointHosting.nl

Nieuwsoverzicht

Fijne feestdagen en een succesvol 2016!

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Daarnaast spreken wij de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten!

Tweede Paasdag niet open

Wegens het vieren van Tweede Paasdag zal ons kantoor aanstaande maandag gesloten zijn. Omdat wij wel constante service aanbieden, kunt u in geval van storingen contact opnemen met onze storingslijn die 24/7 bereikbaar is bij ons. Voor overige kwesties kunt u ons dinsdag weer bereiken op ons kantoor. Dan helpen wij u graag verder. Alvast een fijne Pasen toegewenst.

SharePoint vrijblijvend uitproberen

Het gratis uitproberen van SharePoint producten op SharePointHosting.nl is sinds vandaag een feit. De komende maand kunt u bij ons een maand vrijblijvend producten testen, alvorens u overgaat tot een definitieve bestelling.

SharePointHosting.nl online!

Met trots wordt SharePointHosting.nl gepresenteerd, een bedrijf dat volledig is gefocust op het leveren van de verschillende Microsoft SharePoint versies met de daarbij een deskundige support voor alle klanten. Zo kan er SharePoint worden besteld op onze gedeelde omgeving, maar kan er ook worden meegedacht aan een volledig maatoplossing. Doordat veel Microsoft producten geïntegreerd kunnen worden met SharePoint worden ook deze producten aangeboden, zoals Microsoft Exchange en Microsoft Dynamics CRM. Hierdoor kunt u het product kiezen dat het beste op uw situatie aansluit.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen