Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePoint Enterprise

SharePoint EnterpriseDe meest complete versie van SharePoint is Microsoft SharePoint Server Enterprise. Alle mogelijkheden en functionaliteiten die SharePoint te bieden heeft zijn verwerkt in deze versie. Deze maatwerkoplossing van SharePointHosting.nl wordt geleverd op een eigen omgeving, waardoor u geen gebruik maakt van het gedeelde platform. Daarnaast biedt deze versie u de mogelijkheid van nog meer Microsoft Office componenten gebruik te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende Excel en Visio mogelijkheden.

Ook kunnen er, naast de interne web-parts, externe web-parts worden ingeladen. Deze web-parts kunt u vervolgens gebruiken op in uw eigen bedrijfsomgeving. Bij SharePointHosting.nl kunt u gemakkelijk het aantal gebruikers selecteren voor uw offerte aanvraag en kunt u de gewenste schijfruimte aangeven.

Offerte aanvragen

Voordelen van SharePoint Server Enterprise

VoordelenDoordat SharePoint Server Enterprise de meest volledige versie is van SharePoint beschikt u over veel functionaliteiten die kunnen worden gebruikt om deze oplossing aan te passen aan uw wensen en eisen. Daarnaast biedt het ook veel Microsoft Office services, waardoor u bijvoorbeeld Visio en Excel tot uw beschikking heeft. Daarnaast zijn er ook uitgebreide statistieken waarvan u gebruik kunt maken, deze worden ter beschikking gesteld in de vorm van een web-part. Ook kunt u gebruik maken van externe web-parts, die u vervolgens in uw eigen omgeving kunt integreren.

SharePoint Enterprise voordelen

  • Schaalbaar geheugen/opslag
  • Flexibel aantal gebruikers
  • Onbeperkt subsites
  • Dagelijkse back-up
  • Naast de SharePoint web-parts kunt u ook gebruik maken van externe web-parts
  • Microsoft Office integratie van connectiviteit services
  • Geavanceerd toegang beheer voor uw Microsoft SharePoint bedrijfsomgeving
  • Maak gebruik van speciale bedrijfsinformatie web-parts
  • Mogelijkheid om de webstatistieken te personaliseren.
  • De meest complete versie van Microsoft SharePoint die met vele Microsoft diensten kan worden geïntegreerd

Vergelijken

SharePoint vergelijkenSharePointHosting.nl heeft de verschillende SharePoint versies naast elkaar gezet, zodat deze gemakkelijk kunnen worden vergeleken. Zowel de twee oplossingen op het gedeelde platform als de twee maatwerkoplossingen worden hier vergeleken. Zo weet u precies over welke functionaliteiten de verschillende varianten beschikken. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden dan kunt u altijd contact opnemen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl. Zij kunnen met u meedenken over de meeste geschikte oplossing aan de hand van uw eisen en wensen.

Gerelateerde producten

Gerelateerde productenBij SharePoint Server Enterprise kunnen er ook nog andere producten worden besteld. Deze producten kunnen dan direct worden gekoppeld aan uw SharePoint omgeving. Dit zijn Microsoft Exchange, voor de integratie van uw e-mail en Microsoft Dynamics CRM, voor het volledige beheer van uw klanten. Deze koppeling zal dan volledig worden gerealiseerd door SharePointHosting.nl.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen