Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePoint Foundation 2010 hosting

SharePoint FoundationMicrosoft SharePoint Foundation is de nieuwste versie van SharePoint die wordt uitgevoerd op het gedeelde platform van SharePointHosting.nl. Deze versie van SharePoint biedt veel mogelijkheden, met een lage instap. Hierdoor kunt u voor een voordelige kwaliteitoplossing kiezen. SharePoint Foundation biedt u als klant een behoorlijk aantal functionaliteit. Waardoor uw bedrijfsomgeving zo compleet mogelijk is. Hieronder kunt u selecteren voor hoeveel gebruikers u SharePoint Foundation nodig heeft. Tevens kunt u de hoeveelheid schijfruimte selecteren, zodat uw bedrijfsomgeving beschikt over genoeg opslag.

Sharepointversie

Uw configuratie

SharePoint gebruikers Korting: per maand
per maand
Opslagruimte Korting: per maand
per maand
CRM gebruikers Korting: per maand
per maand
Exchange gebruikers Korting: per maand
per maand
  Basisprijs: per maand
  Gekozen configuratie: per maand
  Totaal: per maand
 

Offerte aanvragen

Microsoft SharePoint Server is een maatoplossing van SharePointHosting.nl. Hier kunt u een offerte voor aanvragen via het offerteformulier en deze zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd in contact komen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Offerte aanvragen

Voordelen van SharePoint Foundation

VoordelenMet SharePoint Foundation beschikt u over het nieuwste instap model van SharePoint, waardoor u weer helemaal up-to-date bent met uw bedrijfsomgeving. Daarnaast heeft u één centrale omgeving die over te wereld beschikbaar is. Dat biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk informatie en documenten te delen met uw medewerkers. Ook zijn er uitgebreide website mogelijkheden, zoals discussie groepen, wiki’s en een volledig eigen website. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de web-part technologie waar Microsoft SharePoint over beschikt.

SharePoint Foundation voordelen

  • Dagelijkse backup
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt subsites
  • Doelgroepgericht websites maken met ondersteuning van alle browsers
  • Gebruik maken van een eenvoudige gebruikersinterface
  • Volledige ondersteuning van Microsoft Office
  • Maakt gebruik van het .NET framework
  • De nieuwe Ribbon van Microsoft wordt ondersteund
  • Snel en eenvoudig blogs en discussie fora opzetten
  • De mogelijkheid tot het opzetten van Wiki's

Vergelijken

SharePoint vergelijkenMicrosoft SharePoint Foundation is het instap model van SharePoint versies, waardoor het een voordelige oplossing is voor uw bedrijfsomgeving. SharePointHosting.nl heeft, om u een indruk te geven van de mogelijkheden met SharePoint, de verschillende versies naast elkaar gezet om deze goed te kunnen vergelijken. Hierdoor kunt u direct zien welke versie het beste aansluit op uw eisen en wensen. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende SharePoint mogelijkheden dan kunt u ook altijd contact opnemen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Gerelateerde producten

Gerelateerde productenBij SharePoint Foundation kunnen er ook nog andere producten worden besteld. Deze producten kunnen dan direct worden gekoppeld aan uw SharePoint omgeving. Dit zijn Microsoft Exchange, voor de integratie van uw e-mail en Microsoft Dynamics CRM, voor het volledige beheer van uw klanten. Deze koppeling zal dan volledig worden gerealiseerd door SharePointHosting.nl.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen