Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePoint

SharePointMicrosoft SharePoint is een product dat veel mogelijkheden en functionaliteit bevat. Daarnaast heeft iedere variant ook zijn eigen voordelen. Zo zijn er twee oplossingen die worden aangeboden op het gedeelde platform van SharePointHosting.nl. Deze twee varianten zorgen voor een lage instap, waardoor het product erg toegankelijk is voor elke onderneming. Door het aantal gebruikers te bepalen is dit een voordelige oplossing. SharePointHosting.nl biedt ook twee maatwerkoplossingen aan, die volledig aan de eisen en wensen kunnen voldoen van haar klanten.

SharePoint

Eenvoudig en snel communities maken

Alle varianten van SharePoint bevatten een aantal community functionaliteiten. Zo is het mogelijk om discussiegroepen te starten en om een blog te maken. Met de web-part technologie kan dit eenvoudig en snel gerealiseerd worden. Bij de maatwerkoplossingen is het tevens mogelijk om een eigen netwerk te maken en om tagging toe te passen. Kijk voor meer mogelijkheden op de vergelijkingspagina.

Zakelijke services

Bij de composiet mogelijkheden kan er worden gedacht aan zakelijke connectiviteit. Zo zijn er een aantal services beschikbaar, waaronder de ondersteuning voor workflows. Voor de Server varianten van SharePoint is er onder andere ook de mogelijkheid voor het integreren van Microsoft Office en om gebruik te maken van externe web-parts.

Eenvoudig en snel documenten en informatie delen

Microsoft SharePoint heeft verschillende inhoud mogelijkheden die kunnen worden gebruikt, zodra u een SharePoint omgeving heeft. Zo wordt er standaard de integratie voor Microsoft Office ondersteund en kunt u gebruik maken van toegangsstandaarden. Bij verschillende versies is het ook mogelijk om gebruik te maken van geavanceerde documentinstellingen en om deze documenten nog eenvoudiger te doorzoeken. Voor meer mogelijkheden kunt u op de vergelijkingspagina kijken.

Microsoft SharePoint Server Enterprise

De meeste volledige versie van SharePoint is de Server Enterprise variant. Deze heeft een behoorlijk aantal ‘insight’ mogelijkheden, die alleen voor deze versie van SharePoint beschikbaar zijn. Er kan gebruik worden gemaakt van Excel en Visio mogelijkheden. Daarnaast staan er ook web-parts met grafieken tot uw beschikking, zodat er nog betere overzichten zijn waar u gebruik van kunt maken.

Gemakkelijk, snel en goed zoeken

De zoekfunctionaliteiten in SharePoint zijn handig en eenvoudig om te gebruiken, zodat uw informatie en documenten snel kunnen worden gevonden. Standaard is er ondersteuning aanwezig voor het doorzoeken van websites. Bij de uitgebreidere versies van Microsoft SharePoint is er onder andere ook de ondersteuning voor mobiele zoekresultaten, intelligente zoekresultaten en zoeksuggesties. Voor een volledig overzicht van deze functionaliteiten kunt u kijken op de vergelijkingspagina.

De website mogelijkheden van SharePoint

De website mogelijkheden van Microsoft SharePoint bieden ondersteuning voor alle webbrowsers die op dit moment beschikbaar zijn. Ook is de gebruikersinterface steeds belangrijker, zodat een website eenvoudig en snel kan worden gebruikt. Microsoft SharePoint biedt daarom een eenvoudige interface die door elke gebruiker herkenbaar is en tevens makkelijk gebruikt kan worden. Ook zijn er mogelijkheden voor tagging en is er in de Microsoft SharePoint Server varianten video, REST en Silverlight ondersteuning.

Microsoft SharePoint voor ontwikkelaars

Microsoft SharePoint is gebaseerd op het .NET framework, waardoor er voor ontwikkelaars vele mogelijkheden beschikbaar zijn. Zo kan er gebruik worden gemaakt van object modellen en zijn er REST en ATOM datalijsten. Tevens zijn er geavanceerde mogelijkheden voor het gebruik van web-parts. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het .NET framework is ook de Ribbon technologie beschikbaar binnen Microsoft SharePoint.

Mogelijkheden voor een professional op IT gebied

Microsoft SharePoint biedt de klanten van SharePointHosting.nl een groot aantal mogelijkheden voor de IT professionals. Zo zijn er configuratie wizards aanwezig, die kunnen worden gebruikt om deze configuratie zo duidelijk mogelijk te laten verlopen. Er wordt ook gebruik gemaakt van een beveiligde opslag en er zijn back-up en herstelmogelijkheden aanwezig. Dit zorgt ervoor dat u altijd zeker kunt zijn van uw data en informatie, die is opgeslagen in uw Microsoft SharePoint bedrijfsomgeving. Kijk voor alle IT professional mogelijkheden op onze vergelijkingspagina.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen