Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePoint Server

SharePoint ServerDe Microsoft SharePoint Server Standard is één van de maatwerkoplossingen van SharePointHosting.nl. SharePoint server wordt niet geleverd op een shared omgeving, maar op een eigen omgeving voor de klant. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van een VPS server die SharePointHosting.nl levert bij deze maatwerkoplossingen. Daarnaast biedt deze versie van SharePoint een tal van mogelijkheden waar gebruik van kan worden gemaakt. Zo wordt er een beveiligde opslag geboden voor de documenten die u kunt delen met uw medewerkers.

SharePoint Server biedt ook een erg goede performance door gebruik te maken van indexatie van uw zoekresultaten. Dit zorgt voor een snellere en betere gebruikerservaring. Op SharePointHosting.nl kunt u gemakkelijk selecteren voor hoeveel gebruikers u een offerte wilt aanvragen van Microsoft SharePoint Server Standard.

Offerte aanvragen

Voordelen van SharePoint Server Standard

Voordelen SharePoint Server Standard is een oplossing die volledig op maat kan worden gemaakt voor de klanten van SharePointHosting.nl. Hiermee kan een kwalitatief hoogstaande oplossing worden gerealiseerd die voor een snelle bedrijfsomgeving zorgt. Deze omgeving kan door al uw medewerkers worden gebruikt, waardoor zij gemakkelijk informatie en documenten kunnen delen met elkaar. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke documenten en discussie groepen de verschillende medewerkers kunnen zien.

SharePoint Server voordelen

  • Schaalbaar geheugen/opslag
  • Flexibel aantal gebruikers
  • Onbeperkt subsites
  • Dagelijkse back-up
  • Eenvoudig opzetten van verschillende webconcepten, zoals blogs, Wiki's en discussie fora
  • Profielbeheer binnen uw organisatie en bedrijfsomgeving
  • Maak gebruik van tagging, om zo optimaal van uw bedrijfsomgeving gebruik te kunnen maken.
  • Geavanceerd documenten beheer, die eenvoudig te doorzoeken zijn.
  • Maak gebruik van een instelbaar beleid (policies)
  • Microsoft SharePoint werkplek integratie

Vergelijken

SharePoint vergelijken Microsoft SharePoint Server Standard is een maatwerkoplossing van SharePointHosting.nl. Deze versie beschikt over een grote hoeveelheid functionaliteiten die ook worden vergeleken met de andere versies die worden aangeboden. Zo is bestaan er ook twee versies die worden geplaatst op het gedeelde platform van SharePointHosting.nl. Deze functionaliteiten worden vergeleken op de vergelijkingspagina, zodat u een SharePoint versie kiest die aan uw eisen en wensen voldoet.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten Bij SharePoint Server Standard kunnen er ook nog andere producten worden besteld. Deze producten kunnen dan direct worden gekoppeld aan uw SharePoint omgeving. Dit zijn Microsoft Exchange, voor de integratie van uw e-mail en Microsoft Dynamics CRM, voor het volledige beheer van uw klanten. Deze koppeling zal dan volledig worden gerealiseerd door SharePointHosting.nl.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen