Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

SharePoint WSS Services intranet hosting

SharePoint WSSSharePoint WSS is een oplossing op het gedeelde platform van SharePointHosting.nl. Het is gebaseerd op het .NET framework van Microsoft en het maakt gebruik van de web-part technologie. Hierdoor kan deze SharePoint oplossing worden ingedeeld naar de wensen en eisen van de klant. SharePoint WSS werkt op basis van het aantal gebruikers, waardoor u alleen betaald voor de gebruikers die ook daadwerkelijk nodig heeft. Bij SharePointHosting.nl kunt u hieronder gemakkelijk selecteren hoeveel gebruikers u graag wilt en u kunt tevens de hoeveelheid opslag bepalen die u nodig heeft voor uw SharePoint omgeving.

Sharepointversie

Uw configuratie

SharePoint gebruikers Korting: per maand
per maand
Opslagruimte Korting: per maand
per maand
CRM gebruikers Korting: per maand
per maand
Exchange gebruikers Korting: per maand
per maand
  Basisprijs: per maand
  Gekozen configuratie: per maand
  Totaal: per maand
 

Offerte aanvragen

Microsoft SharePoint Server is een maatoplossing van SharePointHosting.nl. Hier kunt u een offerte voor aanvragen via het offerteformulier en deze zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd in contact komen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Offerte aanvragen

Voordelen van SharePoint WSS

VoordelenDoor te kiezen voor SharePoint WSS kunt u genieten van een aantal voordelen. Zo kan het volledig worden ingericht naar uw smaak en is de instap er laag, waardoor het een voordelige oplossing is voor uw bedrijf. Het geeft u de mogelijkheid om één centrale bedrijfsomgeving te hebben, waardoor de productiviteit omhoog gaat en de communicatie verbeterd. Medewerkers kunnen gemakkelijk informatie en bestanden uitwisselen, wat resulteert in een betere samenwerking. Overstappen naar SharePointHosting.nl is erg gemakkelijk, omdat u niet genoodzaakt bent van SharePoint versie te veranderen.

SharePoint WSS voordelen

  • Dagelijkse backup
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt subsites
  • Eenvoudig blogs en discussie fora opzetten
  • Snel meerdere foto's kunnen plaatsen
  • Gebruik maken van de web-part technologie
  • Integratie van Microsoft Office voor optimaal gebruik van uw product
  • Overal ter wereld heeft u toegang tot uw bedrijfsomgeving
  • Efficiënte zoekmogelijkheden voor uw website

Vergelijken

SharePoint vergelijkenMicrosoft SharePoint kent een aantal verschillende versie. Al deze versies hebben verschillende eigenschappen, om op deze manier een product te krijgen die zoveel mogelijk voldoet aan de wensen en eisen van de klant. SharePointHosting.nl heeft daarom alle versies van SharePoint voor u naast elkaar gezet, zodat u verschillende versies goed kunt vergelijken. Ga hiervoor naar de vergelijkingspagina. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende SharePoint mogelijkheden dan kunt u ook altijd contact opnemen met één van de medewerkers van SharePointHosting.nl.

Gerelateerde producten

Gerelateerde productenBij SharePoint WSS kunnen er ook nog andere producten worden besteld. Deze producten kunnen dan direct worden gekoppeld aan uw SharePoint omgeving. Dit zijn Microsoft Exchange, voor de integratie van uw e-mail en Microsoft Dynamics CRM, voor het volledige beheer van uw klanten. Deze koppeling zal dan volledig worden gerealiseerd door SharePointHosting.nl.

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen