Ga voor zekerheid met onze ervaring! Werk zonder problemen met onze diensten Wij verzorgen ook trainingen met expertise voor uw medewerkers op maat Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata met alle belangrijke gegevens voor uw medewerkers Optimaliseer teamwork en projectrendement met hosted SharePoint 2010 SharePoint Hosting is effectief en veilig informatie delen met uw medewerkers

VPS Server informatie

VPS ServerBij de maatwerkoplossingen van SharePointHosting.nl wordt er veelal gebruik gemaakt van een virtuele server. Met een virtuele server heeft u een eigen server tot uw beschikking op de hardware van SharePointHosting.nl volledig volgens het cloud computing principe. Dit houdt in dat er resources van verschillende servers beschikbaar worden gesteld, zodat dit vervolgens voor verschillende virtuele servers kan worden gebruikt. Hierdoor ontstaat er een kwalitatief hoogstaande oplossing, die voordelig is voor de klanten van SharePointHosting.nl.

Krachtige omgeving De virtuele server van SharePointHosting.nl zorgt voor een stabiele en krachtige omgeving. Daarom is dit uitermate geschikt voor uw eigen SharePoint omgeving, omdat ook deze virtuele server met uw bedrijf kan meegroeien. Mocht u daarom meer resources en gebruikers nodig hebben bij uw SharePoint omgeving, dan kan dit eenvoudig en snel worden gerealiseerd. U betaalt zo nooit teveel voor uw bedrijfsomgeving.

 

VPS Server voordelen

  • Cloud computing
  • Lage instap
  • Voordelige oplossing
  • De kracht om te groeien en te krimpen
  • Veiligheid
  • Zekerheid
  • Kwalitatief hoogstaand
 

Winkelwagen: 0 items

Bekijk de inhoud

Neem contact met ons op

Chat met ons

Neem contact op met een van onze gekwalificeerde medewerkers voor meer informatie over onze diensten.

Indicatietool

SharePoint keuze:

Aantal gebruikers:

Vrijblijvend uitproberen

U kunt SharePoint vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Gratis aanvragen

Training volgen

Volg nu een professionele SharePoint training

Training aanvragen